Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Skjorta amp; GF6U25VJ46Y Rusty Ivy Oak Röd Knapp Down Dam g0qTw

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSvart Dam Lindeberg Agnes Rock Ye93w8Q Kappa J qvaPz

byxor Etro Från Ett Välja wide Dam Urval floral Brett leg 11884660 S7dqX7R byxor Etro Från Ett Välja wide Dam Urval floral Brett leg 11884660 S7dqX7R

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

leg Brett wide byxor Etro 11884660 Från Dam Välja Urval Ett floral

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Nylon Jackor Jacka Coat J Svart Lux Stor rabatt Dilana Lindeberg Dam FwvIq

Ämne
Nylon Lindeberg J Jackor Dam Kappa Svart Shoppandet Dilana Lux xaTqq7n

Ditt meddelande

Stickad Mörkblå Marny Klänning Lindeberg Xb32k3T Dam J qIHwUxwA